Hoe kan ik mijn email in Windows Mail (Windows 8) instellen?

Antwoord

1. Klik op Accounts en daarna op 'Voeg een account toe'.
2. Selecteer Ander account.
3. Kies bij Soort Account voor IMAP en klik op 'Verbinding maken'.
4. Vul bij 'Jouw Overige-account' het volledige emailadres en het bijhorende wachtwoord in.
5. Klik op 'Meer details weergeven' en vul onderstaande gegevens in:

- E-mailadres: het volledige emailadres
- Gebruikersnaam: nogmaals het volledige emailadres
- Wachtwoord: het wachtwoord dat bij het emailadres hoort

- Server voor binnenkomende e-mail (IMAP): de secure mailserver van uw hostingpakket *
- Op de server voor binnenkomende e-mail is SSL vereist: aanvinken
- Poort: 993

- Server voor uitgaande e-mail (SMTP): de secure mailserver van uw hostingpakket *
- Op de server voor uitgaande e-mail is SSL vereist: aanvinken
- Op de server voor uitgaande e-mail is authenticatie vereist: aanvinken
- Dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken om e-mail te versturen en ontvangen: aanvinken
- Poort: 465

6. Klik tenslotte op 'Verbinding maken' om uw gegevens te bevestigen en sla het account op.

* De correcte secure mailserver van uw hostingpakket kan u terugvinden in het DirectAdmin-controlpanel van de domeinnaam bij de link 'POP/IMAP email-accounts'.

Artikel details
Artikel ID: 163
Categorie: Email
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.9/5.0 (7)