Ik heb de map public_html per ongeluk verwijderd.

Antwoord De map public_html is een systeemmap die u nooit mag verwijderen, dit is immers zowat de belangrijkste map op het account. Zonder deze map kan uw website niet getoond worden op het internet. Het is dus van groot belang dat u de map public_html steeds laat staan.

Mocht u toch per ongeluk de map public_html verwijderd hebben en uw website doet het niet meer, dan kunt u deze map opnieuw installeren. Hiervoor volgt u onderstaande stappen:

1) Log in in het DirectAdmin-controlpanel.
2) Kies voor 'Bestandenbeheer'.
3) Klik op de map 'domains' en daarna op de juiste domeinnaam.
4) Vul onderaan naast 'Maak een nieuwe map aan' public_html in en klik op 'Creeer'.

De map public_html wordt opnieuw aangemaakt en u kunt de bestanden van uw website hierin uploaden.

Artikel details
Artikel ID: 137
Categorie: Servers en sitebeheer
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.0/5.0 (31)